24 ÓRÁS SZÁLLÍTÁS • INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 Ft felett

Gyakori kérdések

Igen, az OTP Simplepay rendszeren keresztül lehet bankkártyával fizetni a vásálás során.

Igen, lehetőség van a futárnál utánvéttel történő fizetésre is, ehhez válaszd az utánvétes fizetési lehetőséget.

15000 Forint feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.
15000 Forint alatti rendelés esetén több opció áll rendelkezésedre:

  • GLS Házhozszállítás: 1490 Ft
  • GLS Csomagpont: 1490 Ft
  • Foxpost Csomagautomata: 1190 Ft

Házhozszállítás esetén: Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.
Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fogsz kapni. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni a GLS-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.
A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 72 órán belül kiszállítani. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat.

Csomagponton való átvétel esetén: Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják az általad kiválasztott csomagpontra. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni a GLS-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.

Foxpost Csomagautomatába való rendelés esetén: Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a Foxpost futárszolgálat munkatársai szállítják az általad kiválasztott automatába. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni .

A futár hagy egy értesítőt és még egy alkalommal megpróbálja kézbesíteni a csomagot.  

E-mail címünk: shop@yummybath.hu
Instagram: yummybathhungary
Facebook: Yummy Bath Hungary
Tiktok: yummybathhungary

Jelenleg üzletünk nincs, csak online vásárlásra van lehetőség.

Ez esetben kérjük írj egy e-mailt a shop@yummybath.hu e-mail címre!

A DHL futárszolgálat  elkötelezte magát a zéró emissziós cél mellett, így innovatív zöld logisztikai megoldásokat vezettek be.

A műanyag térkitöltőt 100%- ban felváltotta a papírból készült változat, környezetbarát anyagokkal dolgozunk. A logisztikai központunkban kezelt csomagokban a buborékfóliát is felváltotta az úgynevezett Geami Wrap csomagolóanyag. Ez utóbbi szintén 100%-ban műanyagmentes technológia, ráadásul esztétikus megjelenésével stílusosabbá teszi a csomagokat.

Jelenleg 20 országba szállítunk Európán belül. A következő országokba: Magyarország, Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia