Ingyenes szállítás 15000 Forint felett! 48 órás szállítási idő 

Akció!

MAGIC BOX

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
21 értékelés

5 990 Ft

Végre megérkezett a  MAGIC BOX!

Hogy mit találsz benne?

  • 1 db LeticiaWell™ Szempillaspirál argánolajjal – Ára: 2490 Ft
  • 1 db Lovely Pop™ Crystal Shadow Szemhéjpaletta – Mercury – Ára: 2490 Ft
  • 1 db PostQuam Professional – Ragyogásfokozó maszk C-Vitaminnal – Ára: 990 Ft
  • 1 db LeticiaWell™ Precision Brow Pencil – szemöldökformázó – Ára: 1290 Ft
  • 1 db LeticiaWell™ Duo Jumbo Effect szemceruza – Ára: 990 Ft

És mindezt most megkapod 5990 Forintért!
Csapj le rá még ma!

LeticiaWell™ Szempillaspirál argánolajjal: Argánolajjal dúsított szempillaspirál, ami sűrű volument, extrém hosszabbítást és göndörítést biztosít, miközben ápol, megőrizve a pillák puhaságát és a rugalmasságát.

Lovely Pop™ Crystal Shadow Szemhéjpaletta – Mercury: nyolc különböző, egymáshoz illő árnyalatot kombinál. Könnyen kombinálhatóak az árnyalatok, amelyekkel igazán egyszerű dolgozni, így mindennapi és feltűnőbb smink is készíthető a palettával.

PostQuam Professional – Ragyogásfokozó maszk C-Vitaminnal: C-Vitaminban és antioxidánsokban gazdag tápláló maszkunk csodásan bánik az arcbőrrel, és igazi élmény a használata!

LeticiaWell™ Precision Brow Pencil – szemöldökformázó: Ez a kétvégű ceruza rendelkezik egy lapos véggel, hogy kiemeld az íveket és feltöltsd a szemöldököd. A másik oldal egy rugalmas kefét tartalmaz, hogy varázslatosan eldolgozd, és fixáld szemöldököd.

LeticiaWell™ Duo Jumbo Effect szemceruza: Krémesen lágy, szemhéjfestékként a teljes szemhéjon alkalmazható, vagy csak a szemek kontúrozására, mint szemceruza.