Ingyenes szállítás 15000 Forint felett! 48 órás szállítási idő 

Akció!
MEGABOX

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
22 értékelés

7 490 Ft

Végre megérkezett a Hatalmas Yummy Bath MEGABOX!

Hogy mit találsz benne?

  • 1 db LeticiaWell™ Brow szemöldökspirált  – Ára: 1490 Ft
  • 1 db LeticiaWell™ Csavaros szemceruzát  –  Ára: 590 Ft
  • 1 db Lovely Pop™ Crystal Shadow – Saturn Szemhéjpalettát  –  Ára: 2490 Ft
  • 1 db XXL Szempillaspirált  –  Ára: 1190 Ft
  • 1 db  10 darabos Diamond Sminkecset készletet  –  Ára: 5990 Ft
  • 1 db   3 darabos hajgumi szettet  –  Ára: 1790 Ft

És mindezt most megkapod 7.490 Forintért!
Csapj le rá még ma!

LeticiaWell™ Brow szemöldökspirál: A LeticiaWell™ Brow Szemöldökspirál megkönnyíti a szemöldökök előkészítését, formázását és fixálását. Segítségével számtalan trendi szemöldök, lookot alkothatsz a természetestől a drámaiig. Pigmentált gél az azonnali szín és tartós hatás érdekében.

A LeticiaWell™ Csavaros szemceruza: Jól kiegészíti a mindennapi sminket, de az esti sminkhez is használható. Könnyed, krémes textúrájával nagyon egyszerű dolgozni.

Lovely Pop™ Crystal Shadow szemhéjfesték paletta: Tökéletes választás a mindennapi, természetes hatású sminkhez. A Lovely Pop™ Crystal Shadow szemhéjfesték paletta nyolc különböző, egymáshoz illő árnyalatot kombinál.

LeticiaWell™ XXL szempillaspirál: Az XXL szempillaspirál  legfőbb tulajdonsága, hogy a volumen és a göndörítés drámai összhatással párosul.

Diamond ecsetkészlet: A Diamond ecsetkészlet 10 db-os szett magasabb szintekre emeli a sminkelés folyamatát, a szettel bármilyen sminket játszva készíthetsz el!

Sarah hajgumi 3 db-os szett: A Sarah hajgumik spirálformájuknak köszönhetően szilárdan a helyükön maradnak, ugyanakkor nem hagynak nyomot a hajon, még egész napos viselet után sem.