Akció!

PostQuam Nutricosmetics-Slim Expert 10 db

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
32 értékelés

 24 ÓRÁS SZÁLLÍTÁS
 2 FIZETÉSI OPCIÓ
♻️ 100% KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
 

5 790 Ft

Várható kézbesítés: július 6, 2022

10db 25 ml-es  Ampulla 

A PostQuam Nutricosmetics- Slim Expert természetesen és könnyedén segít megszabadulni a has-csípő-fenék-comb környékén kialakuló makacs zsírpárnáktól, ezáltal eredményesen járul hozzá a diéta és az alakformálás sikeréhez!
A zsírégető, iható szérum összetevői:
Néhány összetevőt érdemes jobban is megismerni, hiszen olyan anyagokat tartalmaz ez az étrendkiegészítő, ami fokozza a szervezet termogén zsírégetését, hatékonyan segítik az anyagcsere folyamatokat, mindezt természetes összetevők segítségével!

Zöldtea-kivonat: koffeintartalma növelheti az anyagcsere-folyamatok és a hőtermelés sebességét. Energetizál, fokozza a teljesítményt. Antioxidáns tartalma kiemelkedően magas, ami segít az oxidatív stressz elleni harcban, a zsírégető hormonok aktivitását pedig fozozza!

B1 Vitamin:B-vitamin-csoport tagjai alapvető fontosságúak a szervezet anyagcsere-folyamatainak optimális működéséhez. Szerepet játszanak a fehérjék, szénhidrátok, zsírok lebontásában és felszívódásában, a vérképzőrendszer, az idegrendszer, a bőr, a szem és a szív normális működésében.

B2 Vitamin: A B-vitamin-csoport tagjai alapvető fontosságúak a szervezet anyagcsere-folyamatainak optimális működéséhez. Szerepet játszanak a fehérjék, szénhidrátok, zsírok lebontásában és felszívódásában, a vérképzőrendszer, az idegrendszer, a bőr, a szem és a szív normális működésében.

Folát: A B9-vitamin, más néven folát egy vízben oldódó vitamin, amely elengedhetetlen a megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz (pl. enzimek alapvető alkotóeleme),

B12 Vitamin:  Segítségével megnő a szervezet energiaszintje és felgyorsul az anyagcsere, így rendkívüli módon járul hozzá a fogyáshoz.

C Vitamin:Azok akiknek az ajánlott C-vitamin szintje megfelelő, 30%-kal több zsírt oxidálnak a testmozgás során. Hozzájárul a zsír energiává alakításához.

Cink: Elképzelhetetlen nélküle a zsíranyagcsere! A szénhidrát-, a fehérje- és a zsíranyagcsere lebonyolításában a cink az egyik legfontosabb résztvevő.

Króm: A króm hatással van a glükóz-, valamint zsíranyagcserére, a kutatók felfedezték a súlyvesztés elősegítésében, valamint a testösszetétel javításában való szerepét. Csökkenti az éhséget, illetve a cukorfogyasztás iránti vágyat, így könnyebb tartani a csökkentett szénhidráttartalmú étrendet. A króm akár drasztikus étrendváltoztatás nélkül is csökkenti a teljes zsírmentes testtömeget, ami felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét, ezáltal pedig további zsírokat égethetsz el.


Fogyasztása: Igyál meg naponta egy adagot ( 1 ampulla ). Fogyasztás előtt rázd fel!


Ha a zsírégető szérum használatát kombináljuk diétával és edzéssel még hatékonyabb eredményeket érhetünk el, akár heti fél kilóval is többet lehet fogyni a segítségével. Koffeintartalma miatt este nem javasoljuk a szedését, edzés előtt érdemes bevenni.

Az, hogy kinek mennyi és  milyen edzés való rengeteg dologtól függ. Életkori, állóképességbeli és egészségbeli különbségek vannak közöttünk. Illetve az sem mindegy, hogy mit szeretnénk elérni a mozgással, mennyi időt tudunk rászánni, milyen sérüléseink vannak, vagy épp mi az amit szívesen csinálunk. Ha teljesen kezdő vagy akkor egyszer érdemes személyi edzővel egyeztetni, ezeket a dolgokat pontosan fel tudja mérni, hiszen nincs olyan edzésforma, ami mindenkinek ugyanolyan hatékonyan beválna.

Származási hely: Spanyolország
INGREDIENTS: WATER, FRUCTOSE, ISOMALTULOSE (LOADING AGENT), l-aSCORBIC ACID, GREEN TEA (CAMELLIA SINENSIS), MALTODEXTRIN(LOADING AGENT), ZINC SULPHATE, THIAMINE MONONITRATE, RIBOFLAVIN, FOLIC ACID, CHROMIUM CHLORIDE, CYANOCOBALAMINE, CITRIC ACID(ACIDITY REGULATOR), POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE), POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE), SODIUM BENZONATE(PRESERVATIVES), FLAVOURINGS.