Akció!

PostQuam Nutricosmetics-Solar Antiox 10 db

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
14 értékelés

 24 ÓRÁS SZÁLLÍTÁS
 2 FIZETÉSI OPCIÓ
♻️ 100% KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
 

5 490 Ft

Várható kézbesítés: július 6, 2022

10db 25 ml-es  Solar Antiox Ampulla E-vitaminnal, C-vitaminnal, Szelénnel, Luteinnel, Zeaxanthinnal és Béta-karotinnal. 

Az iható szérum összetevői:
Néhány összetevőt érdemes jobban is megismerni, hiszen ez a szérum olyan anyagokat tartalmaz, amelyek regenerálják az arcot ,  nélkülözhetetlenek a fiatalos külsőhöz, megelőzik bőr öregedését, védik a szemet a káros UV sugaraktól és biztosítják a azok egészségét, valamint gyönyörű bronzos árnyalatúvá változtatják bőrünk.

E-vitamin: Késlelteti a bőröregedést, halványítja a hegeket, és regenerálja az arcot – Kívülről és belülről is szépít az E-vitamin. Ez a vitamin nélkülözhetetlen a fiatalos külsőhöz, a feszes, puha archoz és a ragyogó, egészséges tincsekhez. Fokozza a kollagéntermelést, segíti az új bőrsejtek növekedését, valamint a fejbőr vérellátását is felpezsdíti, így hozzájárul a hajnövekedéshez és a szálak egészségéhez. Táplálja, hidratáltabbá és ragyogóbbá teszi az arcot, ráadásul a ráncokat is szépen feltölti, simítjar. Növeli és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, így a szárazság ellen is gyors, hatékony megoldást nyújt.

C-vitamin: növeli a kollagén-termelést, hanem csökkenti a ráncok mélységét is, sőt az újabbak kialakulását is késlelteti. A C-vitamin megakadályozza a sejtkárosodást, elősegíti a kollagén-termelést, növeli a bőr puhaságát és rugalmasságát.

Szelén:A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. Emellett a szelént összefüggésbe hozták a bőr öregedésének megelőzésével is. Olyan ásványi anyag, amely megakadályozza a szabadgyökök sejtkárosító hatását, és rugalmassá teszi a bőrt.

Lutein és a Zeaxanthin: A lutein és a zeaxantin karotinoidok. Olyan sárga festékanyagok , amelyek elnyelik a kék fényt – azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást okozhatna. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk.

Béta-Karotin: A béta-karotin segítségével gyönyörű bronzos árnyalatot kaphat bőrünk, ha közben gondoskodunk a megfelelő védelemről.

Alkalmazása: igyál naponta 1 ampullát.

* Nem tartalmaz fényvédőt, ezért ajánlott ezt a kezelést kombinálni egy fényvédő használatával.

Származási hely: Spanyolország
INGREDIENTS: WATER, FRUCTOSE, L-ASBORBIC ACID, MALTODEXTRI (LOADING AGENT-VISCOSITY), DL-ALFA-TOCOPHERYL, LUTEIN, BETACAROTENE, ZEAXANTHIN, SELENIUM-ENCHIRED YEAST, CITRIC ACID (ACIDITY REGULATOR), POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE), SODIUM BENZOATE (PRESERVATIVES), FLAVOURINGS